*GEANNULEERD WEGENS COVID-19* Concert – Lũpḁ Gang Gang Quartet / Oproer

Details

Time: oktober 23, 2020 from 21:00 to 01:00

Location: Wechelderzande, Belgie

Event Type: concert

Organized By: Diamantfabriek VZW

About Tour

GEANNULEERD

 

Helaas gooien ons aller Corona en haar drastische maatregelen rond aantallen en geluidsniveaus roet in het eten, zodat live optredens binnen deze context onmogelijk worden.

 

Wij zien ons dus genoodzaakt deze optredens momenteel te annuleren. U zal dan ook eerstdaags terugbetaling van uw ticket(s) ontvangen.

 

Gezien we deze bands na de hele mikmak alsnog een podium willen bieden, is het voornemen ze op een later tijdstip te programmeren. Daarvoor nu al een datum vastleggen, daar wagen we ons echter niet aan. We hopen in elk geval de Diamantfabriek op dat moment ook deftig en op volle toeren op te starten. Houd onze agenda in het oog!

 

MAAR: ondanks afgelasting van de optredens is de Diamantfabriek wel geopend op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober! Die avonden zal er van 19u00 tot 23u00 een fototentoonstelling “Diamantfabriek vroeger en nu” te zien zijn in het kader van de Nacht van het Kempens erfgoed.
En daarbij hoort natuurlijk ook een hapje en drankje in onze bar, met ondermeer een selectie biertjes van de lokale brouwerij FloRik in een gezellige en coronaproof setting.

 

Kom dus gerust af op 23 of 24 oktober tussen 19u00 en 23u00. De kans dat u andere wilde plannen had is allicht klein. Omwille van de registratievoorschriften is een seintje geven als je afkomt wel aangewezen info@diamantfabriek.be.

 

Hopelijk tot dan!

 

team Diamantfabriek

 

Lũpḁ Gang Gang Quartet (BE)

 

Een groep die uitersten met elkaar probeert verbinden. Beginnend vanuit een jazz-funk-perspectief, willen ze enige vorm van ‘eclectisme’ bereiken. Hun live-reputatie is nog steeds ongeschonden. Ze weten steeds de balans te vinden tussen rustige sferen en wilde explosies, maar wat er vooral toe doet is het constant enthousiasme en de ontembare energie die zich tussen deze jonge muzikanten bevindt. Het kwartet bestaande uit Miel, Anton, Lena en Rob.  Ze speelden reeds op een heel aantal plekken als Gent Jazz, stadsschouwburg Kortrijk en binnenkort in de Flagey (24 september). In augustus brachten ze een vervolg op hun album in EP-vorm genaamd STALINGRAD, die het aanhoudende groeiproces van deze groep perfect weergeeft.

 

 

22u30 – OPROER (BE)

 

Bij het nekvel grijpen, door elkaar schudden en verrassen, daar draait het om bij OPROER. De groep bestaat uit vijf leden, afkomstig uit Gent en Aalst. Vanuit hun hoofdkwartier in een oude chauffagefabriek maken ze een eclectische maar toegankelijke mix van verschillende muziekstijlen, gaande van alternative over indie tot hiphop. Ze omschrijven zichzelf dan ook als een rammelende en onverantwoord hete verwarmingsketel.