Concert – Aarde aan Daan & Nine and 1/2

Details

Time: juni 11, 2022 from 19:30 to 01:00

Location: Wechelderzande, Belgie

Event Type: concert

Organized By: Diamantfabriek VZW

About Tour

De Diamantfabriek doet er nog eens een gooi naar: deze keer zouden we de wind in de zeilen moeten hebben om van onze eerste echte concertavond een volwaardige knaller te maken. Plaatsen zijn beperkt dus rep je om erbij te zijn. Tickets hier verkrijgbaar.

 

19u30 – Deuren

20u30 – NINE AND 1/2

22u15 – AARDE AAN DAAN

 

Diamantstraat 7 – 2275 Wechelderzande (Lille), België

 

Aarde aan Daan kwam vorige keer helaas net niet aan spelen toe, maar we geven deze heren en dames heel graag een herkansing en zijn dus heel blij hen (terug) te mogen verwelkomen in de fabriek, zeker nu ze met de nieuwe EP ‘De situatie’ op zak vastbesloten zijn potten en diamanten te breken.

 

Van vi.be:
Aarde aan Daan is een expeditie door de Nederlandse taal in dromerige en kleurrijke indiepop. De dagdroompop van de band rond Nederbelg Daan Hafkamp kreeg een moderne indiesound. Van ingetogen en dromerig tot groots en euforisch. Contemplatieve teksten over sferische grooves. Putting the lit in literature. De liefde bracht Daan ooit van Amsterdam naar Antwerpen. Toen de liefde stuk liep bleef Antwerpen. En ontstond Aarde aan Daan.
Sinds Aarde aan Daans deelname aan de halve finale van Humo’s Rock Rally 2020 vloog de band de muzikale stratosfeer in. Net als voor kandidaten Meskerem Mees en Kids With Buns volgde er voor Aarde aan Daan na de Rock Rally ook samenwerking met een label (Small Art), een bookings agency (Busker), radio airplay in België en Nederland en veel shows: o.a. als support van Tourist LeMC, Froukje en een tour met WIES. In februari 2022 is het tijd voor Aarde aan Daans debuut EP.

 

 

Daarvoor verwelkomen we met groot genoegen Nine and 1/2: de nieuwe band band van Think of One’s David Bovée, samen met Anton Van Haver en Jan Eelen. Het net gereleasede album ‘Vai Baby, Volta’ kan hier alvast op repeat.

David Bovée werd begin jaren 2000 bekend als een getalenteerde, charismatische en veelzijdige muzikant,
met authentieke cultbands zoals S.W.A.N., Boggamasta en Flat Earth Society.
Op de toppen van zijn carrière, in 2004, won hij met het onweerstaanbare Think Of One zelfs de prestigieuze BBC 3- Award.
Zijn tijdloze liefdeslied ‘Um Paleto’ blijft na al die jaren één van de zwoelste parels uit de Belpop.
Nine And 1/2 leverde de soundtrack voor de gloednieuwe Woestijnvis-reeks Doe zo voort.
Die nu beschikbaar is op Streamz. Zowel StuBru als Willy en Radio 1 draaiden al tracks uit Vai Baby Volta.